Datos personales/Dades personals

jueves, 16 de junio de 2011

Una escaramuza más


La penúltima antes de la gran travesía. Un grano de arena en el desierto y la primera incursión en el mundo de los monólogos. Será mañana. Y digo penúltima porque no sé que acabará antes si la interpretación del texto o la tan esperada como aplazada aparición de los caracoles mutantes.
Sea como sea, será el último post en un buen puñado de tiempo. Después llegará Moscú, Kazán, Ekaterinburgo, Irkutsk, Listvyanka, Ulan Ude, Ulan Bator, Yolin Am, Khongoryn Els, Bayanzag, Dalanzadgad, Terelj, Datong y Pekín. Tal vez es la única forma de descansar de este viejo piloto.
Carteles para espectáculo teatral (2011).   

La penúltima abans de la gran travessia. Un gra de sorra al desert i la primer incursió al món dels monòlegs. Serà demà. I dic penúltima perquè no se que acabarà abans si la interpretació del text o la tan esperada com aplaçada aparició dels caragols mutants.
Siga com siga, serà el darrer post en molt de temps. Després vindrà Moscú, Kazán, Ekaterinburgo, Irkutsk, Listvyanka, Ulan Ude, Ulan Bator, Yolin Am, Khongoryn Els, Bayanzag, Dalanzadgad, Terelj, Datong i Pekín. Tal volta siga l’única manera de descansar d’aquest vell pilot.
Cartells per espectacle teatral (2011).

martes, 7 de junio de 2011

¿Y Tarzán, no tienen con ustedes a Tarzán?

Despistados mongoles, rebeldes delfines, maquiavélicos concejales, abrumados montadores de audiovisuales, gélidos trenes siberianos, orgullosas nadadoras sincronizadas, disparatado teatro infantil, cálida arena del Gobi, espectrales facturas del 2010, sabrosos pimientos del piquillo rellenos de atún, divertidos directores generales de la CAC, retardados visados al extranjero, amables ancianas tártaras, inacabados tebeos históricos, indiferentes percusionistas, pospuesta sitcom con peluqueras, inquietante hostel moscovita, inminente monólogo de alcoyanía, peligroso trekking por la Gran Muralla…
¿Alguien da más?
Para que después se diga que la vida en la base es aburrida.    
Ilustración de una Karu, princesa guerrera pakistaní (2011).

Despistats mongols, rebels dofins, maquiavèl·lics regidors, aclaparats muntadors d’audiovisuals, gèlids trens siberians, orgulloses nedadores sincronitzades, desbaratat teatre infantil, càlida sorra del Gobi, espectrals factures del 2010, saborosos pebrots del piquillo farcits de tonyina, divertits directors generals de la CAC, retardats visats a l’estranger, amables ancianes tàrtares, inacabats tebeus històrics, indiferents percussionistes, posposada sitcom amb perruqueres, inquietant hostel moscovita, imminent monòleg d’alcoiania, perillós trekking per la Gran Muralla...
Algú dona més?
Per que després es diga que la vida a la base és avorrida.
Il·lustració d’una Karu, princesa guerrera pakistaní (2011).

miércoles, 1 de junio de 2011

Compromisos de The Company



A un paso de silenciar la voz de la base durante varias semanas, lanzo un post que es más una cita a ciegas que cualquier otra cosa.
Mañana a las 20:30, se inaugura la exposición de fotos “Morocco’s Dream” en el Casal Ovidi Montllor d’Alcoi. Para todos aquellos que no llegaran a tiempo al anterior pase, ahora tienen la ocasión de revisar lo que supuso aquel fabuloso viaje.
Además, y si los cálculos logísticos no fallan, previa presentación en la Universidad también el jueves, podrá verse, desde el viernes, una cabalgata de caracoles muy especial. Recorrerán, hasta el final del verano, diversas calles de la ciudad.
En ambos eventos está la firma de The company.

A un pas de silenciar la veu de la base durant varies setmanes, llance n post que és més una cita a cegues que qualsevol altra cosa.
Demà a les 20:30, s’obri al públic l’exposició de fotos “Morocco’s Dream” al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi. Per tots aquells que no aplegaren a temps per l’anterior passi, ara tenen l’ocasió de revisar el que va suposar aquell fabulós viatge.
A més, i si els càlculs logístics no fallen, prèvia presentació a La universitat també el dijous, es podrà vorer, des de el divendres, una cavalcada de caragols molt especial. Recorreran, fins la fi de l’estiu, diversos carrers de la ciutat.
Als dos esdeveniments està la firma de The Company.