Datos personales/Dades personals

martes, 18 de junio de 2013

Sembrar, sembrar, sembrar para... ¿recoger?



Los breves destellos de un regreso a la era preapocalíptica que recibimos, no son lo suficientemente intensos como para permitir ninguna alegría en la base. Así pues, la estrategia no varía; abrir nuevos frentes que nos permitan avanzar posiciones y estar lo mejor situados para el día del inicio de la nueva era.
Página de “El Superviviente de Mauthausen” o “Le Survivant de Mauthausen” - que tal vez llegue primero - (2013).
  
Els breus llampecs d’un retorn a l’era preapocalíptica que rebem, no son el suficientment intensos com per permetre cap alegria a la base. Així doncs, l’estratègia no varia; obrir nous fronts que ens permeten avançar posicions i estar el millor situats pel dia del inici de la nova era.
Pàgina de “El Superviviente de Mauthausen” o “Le Survivant de Mauthausen” – que tal volta aplegue primer – (2013).

martes, 4 de junio de 2013

Como una peonza




Mientras voy y vengo, avanzo y me detengo, doy la vuelta y me reinicio… Mientras todo esto ocurre y quedo a expensas de saber si, en pocos meses, todo fluye o salta por los aires - y entonces me encamino a peón caminero o fraile trapense - hay cosas en las que participo que siguen moviéndose por el mundo.
Exposición de APIV en la Feria del Libro de Valencia (2013). Mi aportación, arriba a la izquierda.  

Mentre vaig i torne, avance i em pare, done mitja volta i em reinicie... Mentre tot açò passa i quede a expenses de saber si, en pocs mesos, tot fluix o salta pels aires – i aleshores m’encamine a peó caminer o a frare trapense – hi ha coses a les que participe que segueixen movent-se pel món.
Exposició d’APIV a la Fira del Llibre de València (2013). La meua aportació, dalt a l’esquerra.