Datos personales/Dades personals

miércoles, 13 de marzo de 2013

Una estoreta velleta...


¿Qué lleva a convertir una fiesta pagana en religiosa? ¿Por qué de inmediato se vincula ésta a la derecha más rancia? ¿Cuál es la cadena de pensamientos que nos conduce hasta ahí y no nos permite valorar otras opciones, tal vez, más lógicas?

Todo esto y más intentaré descubrir este largo fin de semana que se nos viene encima. Y para ello me infiltraré debidamente camuflado. Quizás no saque nada en claro – es más que probable - pero abandonar la base y desentumecer el Dakota, será suficiente respiro después de tan arduos tiempos.

Al regreso, y con las pilas cargadas, reemprenderemos misiones aplazadas. En especial una que habla francés. Oh, la, lá!

Portada de revista (2012).

 

Què ens porta a convertir una festa pagana en religiosa? Per què de immediat es vincula aquesta a la dreta més rància? Quina és la cadena de pensaments que ens condueix fins aquí i no ens permet valorar altres opcions, tal vegada, més lògiques?

Tot açò i més intentaré descobrir aquest llarg cap de setmana que ens cau al damunt. I per allò m’infiltraré degudament camuflat. Tal volta no traga res en clar – és més que probable – però abandonar la base i desentumir el Dakota, serà suficient respir després de tant ardus temps.

A la tornada, i amb les piles carregades, reprendrem missions ajornades. En especial una que parla francès. Oh, la ,lá!

Portada de revista (2012).

No hay comentarios: