Datos personales/Dades personals

martes, 26 de febrero de 2013

El proceso (no de Kafka)

Esbozo/esbós

Lapiz/Llapis

Entintado/Entintat
Color
 
Sombras/Ombres
Textura
Para la mayoría de los mortales, no tiene el menor interés, pero a mí, el exhibicionismo ajeno me resulta muy atractivo. Ver a otros colegas despojarse de pudor y mostrar los entresijos de su modus operandi es una de mis mayores satisfacciones artísticas.
Aunque no es siempre el mismo proceso, sí es el que estoy utilizando ahora.
Por pasos, solo apuntado… (2013).  

Per la majoria dels mortals, no té cap interès, però a mi, l’exhibicionisme aliè em resulta molt atractiu. Vorer a altres col·legues despullar-se del pudor i mostrar els amagatalls del seu modus operandi és una de les meues majors satisfaccions artístiques.
Encara que no és sempre el mateix procés, sí és el que estic fent valdre ara.
Per passos, sols apuntat... (2013).

viernes, 22 de febrero de 2013

Milady de Winter



“Vestida con piel de leche, tocada de tirabuzones dorados y oculta tras unos ojos de lago, Milady de Winter, agente doble en la Corte de Luis XIII, es merecedora de un lugar entre los mitos de la literatura universal.
Cierto es también que, esa víbora, capaz de inocular su veneno al propio Athos y de eliminar a la dulce Constanza Bonacieux, nos provoca la mayor de las repulsas.
Ante esta dicotomía, y en todo este lío de espías, conspiraciones y traiciones, solo una cuestión es diáfana; los sobres bajo mano, no sólo son pan de nuestros días. Eso sí, antaño se intercambiaban con mayor elegancia.”
Ilustración para exposición de APIV (2013).


“Vestida amb pell de llet, pentinada amb tirabuixons daurats i oculta darrere d’uns ulls de llac, Milady de Winter, agent doble a la Cort de Lluis XIII, és mereixedora d’un lloc entre els mites de la literatura universal.
Cert és també que, eixe escurçó, capaç d’inocular el seu verí al mateix Athos i d’eliminar a la dolça Constanza Bonacieux, ens provoca la major de les repulses.  
Davant esta dicotomia, i en tot este embolic d’espies, conspiracions i traïcions, sols una qüestió és diàfana; els sobre baix ma, no sols son pa dels nostres dies. Això sí, antany s’intercanviaven amb major elegància.”  
Il·lustració per exposició d’APIV(2013).