Datos personales/Dades personals

lunes, 2 de febrero de 2009

¿Dignificando licores o dignificando el diseño?


Que en la base somos bebedores – cada vez menos por el paso de los años – es algo sabido. Que para esta cuestión es para la única que alardeamos de pensamiento lineal, no es tan conocido pero es real. Nos gusta usar el licor como estimulante de imaginativas conversaciones, de vuelos en los que no llegas a despegar los pies de la tierra… y aunque no siempre se consigue el efecto óptimo, la emoción de la duda razonable nos mantiene en nuestra idea.
Etiqueta conmemorativa para botella de licor (2009).

Que a la base som bevedors – cada vegada menys pel pas dels anys – és una cosa sabuda. Que per esta qüestió és per l’única que ens vanagloriem de pensament lineal, no és tan conegut però és real. Ens agrada utilitzar el licor com estimulant de imaginatives converses, de vols als que no aplegues a envolar els peus de terra... i encara que no sempre s’aconsegueix l’efecte òptim, l’emoció del dubte raonable ens manté amb la nostra idea. Etiqueta commemorativa per ampolla de licor (2009).

2 comentarios:

Gilito dijo...

Enhorabona pel disseny, a banda de tot el flato desplegat per l'"esdeveniment"

Melchor Mombo dijo...

Gràcies Gil.
A pesar de les entropessades, crec que a la fi no va quedar mal el tot. De l'esdeveniment que t'he de dir que no hagues ja vist o escoltat per tot arreu?
Ah, si, una cosa, que el princep no és més alt que jo. Ni tan sols pel cabell.