Datos personales/Dades personals

martes, 29 de diciembre de 2009

Morocco’s Dream VLa quinta de las entregas. Así como sin querer, voy sumando páginas. Igual al final tengo algo que se parece a un libro.
Marruecos (2009).

La quinta de les entregues. Així com el que no vol, vaig sumant pàgines. Igual a la fi tinc alguna cosa semblant a un llibre.
Marroc (2009).

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bona nit,
El meu estimat amic Dani em va parlar fa uns dies sobre l'aventura que va viure al Marroc amb uns amics i en va enviar el link.
He llegit els 5 capítols del 2009 de seguit, i demà acabaré amb els publicats al 2010.
Només puc dir que segons llegia, tancava els ulls i em sentia molt prop vostre.
Ha sigut una gran experiència, i pràcticament al costat de la nostra terra, qui ho diria.
Espere poder compartir alguna vegada una altra aventura amb vosaltres, però sent protagoniste al vostre costat, capturant imatges de realitat, que allò que més m'agrada.
Des d'ací t'anime a que continues contant les coses com les sents, amb el cor, que per a la gent aventurera que vivim lluny del nostre poble, disfrutem llegint les històries que venen del més enllà, especialment si els protagonistes són coneguts i amb els que ja hem compartit altres moments inoblidables lluny de casa.
David G.

Melchor Mombo dijo...

Gràcies per les teues paraules David.
I, en efecte, com tu dius, ha estat una aventura inolvidable.
Jo també desitge propers periples - si l'economia ens acompanya hi ha pensat un molt atrevit - I ens agradaria tenir-te de company.
Espere que segueixques gaudint de les properes entregues.