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miércoles, 1 de agosto de 2012

El menú de los pilotos (IV)




Aunque el trabajo improductivo no cesa en la base, nada hay – ni habrá en los próximos días – para mostrar por acá.
Así pues seguimos con la colección de recetas que, desde hace un tiempo, enriquecen vuestro menú.
Para la Ruskie Salade, solo tenéis que picar aquí, para La Pericana, asar los pimientos secos y trocearlos junto con el bacalao inglés y los ajos. Después regar con abundante aceite de oliva del país y… Voilà!   
Pericana y Ruskie Salade (2012).
  
Encara que el treball improductiu no pare a la base, res hi ha – ni haurà als propers dies – per mostrar per ací.
Així doncs seguim amb la col·lecció de receptes que, des de fa un temps, enriqueixen el vostre menú.
Per la Ruskie Salade, sols teniu que picar ací, per La Pericana, torrar les bajoques seques i trossejar-les amb el bacallar anglès i els alls. Després regar amb abundant oli d’oliva del país i... Voilà!
Pericana i Ruskie Salade (2012).

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