Aunque
el trabajo improductivo no cesa en la base, nada hay – ni habrá en los próximos
días – para mostrar por acá.
Así
pues seguimos con la colección de recetas que, desde hace un tiempo, enriquecen
vuestro menú.
Para la
Ruskie Salade, solo tenéis que picar aquí, para La Pericana, asar los pimientos
secos y trocearlos junto con el bacalao inglés y los ajos. Después regar con
abundante aceite de oliva del país y… Voilà!
Pericana
y Ruskie Salade (2012).
Encara que el
treball improductiu no pare a la base, res hi ha – ni haurà als propers dies –
per mostrar per ací.
Així doncs
seguim amb la col·lecció de receptes que, des de fa un temps, enriqueixen el
vostre menú.
Per la Ruskie
Salade, sols teniu que picar ací, per La Pericana, torrar les bajoques seques i
trossejar-les amb el bacallar anglès i els alls. Després regar amb abundant oli
d’oliva del país i... Voilà!
Pericana i Ruskie Salade (2012).
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