Datos personales/Dades personals

martes, 15 de enero de 2008

Los ángeles de Cardiff


Eran los primeros setenta cuando, por un grave problema técnico en una de las hélices del Dakota, y mientras sobrevolaba a baja altura los acantilados que rodean Cardiff, conseguí esta sencilla foto con unos modelos de excepción. Es evidente que la avería no trajo mayores consecuencias y pude aterrizar en un aeródromo de la capital galesa sin mayores problemas.
Pero desde aquel mismo instante, los rostros inocentes de aquellos dos pequeños, se convirtieron en una especie de ángeles de la guarda para cualquiera de mis travesías posteriores.

Eren els primers setanta quan, per un greu problema tècnic a una de les hèlices del Dakota, i mentre sobrevolava a baixa altura els penya-segats que envolten Cardiff, vaig aconseguir aquesta senzilla foto amb uns models d’excepció. És evident que la avaria no portà majors conseqüències i vaig poder aterrar a un aeròdrom de la capital gal·lesa sense majors problemes.
Però des d’aquest mateix moment, els rostres innocents dels dos menuts, es convertiren en una espècie d’àngels de la guarda per qualsevol de les meves travessies posteriors.

No hay comentarios: