Una misión inesperada, nos obliga
a volar de urgencia y dejar preparado un ligero menú para los jóvenes pilotos.
Como la pasta es una de sus preferencias, hervimos Espaguetis y Tallarines por igual
mientras que, a fuego lento y en el aceite de una sartén adyacente, freímos
cebolla con bacon, pimienta blanca y, poco después, dejamos evaporar medio vaso
de leche. Cuando todo esté en su punto, lo mezclamos con la pasta y, tras
apagar el fuego, lo revolvemos con dos o tres huevos crudos.
Ante la prisa, no hay nada como
la improvisación. Y el que mejor sabe de esto es Enzo, nuestro piloto “azzurro”.
“Pasta alla Enzo” complementada
con una “Busby Bekerley Salade” en la Melchor Mombo Company (2012).
Una missió inesperada, ens
obliga a volar d’urgència i deixar preparat un lleuger menú pels joves pilots.
Com que la pasta és una de les seues preferències, bullim Espaguetis i
Tallarines per igual mentre que, a foc lent i a l’oli d’una paella adjacent,
fregim ceba amb bacon, pebre blanc i, poc després, deixem evaporar mig gotet de
llet. Quan tot estiga al seu punt, ho barregem amb la pasta i, després d’apagar
el foc, ho remenem amb dos o tres ous crus.
Davant la presa, no hi ha
res com la improvisació. I el que millor sap d’açò, és Enzo, nostre pilot
“azzurro”.
“Pasta alla Enzo”
complementada amb una “Busby Bekerley Salade” a la Melchor Mombo Company
(2012).
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