Datos personales/Dades personals

viernes, 7 de noviembre de 2014

“Dicebamus hesterna die…”


Así es, parafraseando a Fray Luis de León y su “Decíamos ayer…” – eso sí, por ahora sin prisión de por medio – les presento el capítulo dos de “indecisiones”. Si el otro día las dudas eran referidas al grafismo de un logotipo, hoy se encaminan a decidir acerca del entintado para el tebeo en curso.

Si bien, vistos los resultados con los primeros esbozos de color, las dudas se van disipando, desde el pasado martes sigo con las cinco muestras sobre la mesa sin acabar de poner la equis en ninguna de ellas.

Menos mal que algo sí tengo claro. Ya veremos qué sucede cuando el lápiz empiece a deslizarse…

Pruebas de entintado para “El 4208 de Mauthausen” (2014).      

  

Així és, parafrasejant a Fray Luis de León i el seu “Dèiem ahir...” – això sí, per ara sense presó pel mig -  els presente el capítol dos de “indecissions”. Si l’altre dia els dubtes eren referits al grafisme d’un logotip, hui s’encaminen a decidir al voltant de l’entintat pel tebeu en curs.

Si be, vistos els resultats amb els primers esbossos del color, els dubtes van dissipant-se, des del passat dimarts segueixo amb les cinc mostres al damunt de la taula sense acabar de posar la ics a ninguna d’elles.

Menys mal que alguna cosa sí tinc clara. Ja vorem el que passa quan el llapis comence a relliscar.

Proves d’entintat per “El 4208 de Mauthausen” (2014).

No hay comentarios: