Datos personales/Dades personals

lunes, 6 de septiembre de 2010

Censura

La primera reacción al regresar a la base después de más de un mes de asueto, fue la de censurar todas y cada una de las intervenciones que los más bisoños pilotos habían pertrechado durante mi ausencia.

Pronto la ira dio paso a la calma, y a mi mente vinieron imágenes vividas hace pocos días, en un lugar tan supuestamente libre y democrático como el viejo estadio de Mestalla. Y es que, durante el encuentro de presentación ante la Fiorentina, la intervención de la seguridad del estadio para, bajo los pitos y los gritos de cuantos estábamos a su alrededor, retirar las pancartas que dos barbilampiños lucían y en las que, sin insultar ni menospreciar a nadie, demandaban al máximo mandatario del club que, en consonancia con la actual política económica del Valencia CF, se bajase el sueldo, fue de lo más sonrojante.

Vista la indignación que este hecho me produjo – llegué incluso a gritar (yo, tan tímido) a los matones, un sonoro “fascistas” -, he decidido mantener las intervenciones de mis pilotos y capear como pueda el temporal que estás han provocado.

Bienvenidos a la nueva temporada de la Melchor Mombo Company.

Assut del Xúquer (2010).

La primer reacció al tornar a la base després de més d’un mes d’esbarjo, fou la de censurar totes i cadascuna de les intervencions que els més novells pilots havien pretretat durant la meua absència.

Prompte l’ira donà pas a la calma, i a la meua ment vingueren imatges viscudes fa pocs dies, a un lloc tant suposadament lliure i democràtic com el vell estadi de Mestalla. I és que, al inici del encontre de presentació davant la Fiorentina, la intervenció de la seguretat del estadi per, sota la xiulada i els crits de quants es trobarem al seu voltant, retirar les pancartes que dos barbamecs lluíen i a les que, sense insultar ni menysprear a ningú, demandaven al màxim mandatari del club que, amb consonància amb l’actual política econòmica del València CF, es baixés el sou, fou del més enrojolant.

Vista la indignació que aquest fet em va produir – vaig aplegar fins i tot a cridar (Jo, tan tímid) als matons, un sonor “feixistes” -, he decidit mantenir les intervencions dels meus pilots i capejar com puga el temporal que aquestes han provocat.

Benvinguts a la nova temporada de la Melchor Mombo Company.

Assut del Xúquer (2010).

No hay comentarios: