Datos personales/Dades personals

miércoles, 30 de abril de 2008

Aquel tinte árabe

Mientras “Rajastán” – el tebeo en el que estoy enfrascado – toma forma, os dejo con algunos de los decorados móviles creados para esa pequeña locura que fue “Cruïlla de Cors”.

Sí, lo reconozco, todavía no consigo quitarme el estigma que supone haber dejado de recibir treinta llamadas telefónicas al día, más en un lugar como Tayikistán en el que las conexiones telefónicas no son el “rien ne va plus” de las comunicaciones… Así me va.

Diseño de carroza para “Cruïlla de Cors” (2007).

Mentre “Rajastán” – el tebeo al que estic encaparrat – agafa forma, us deixe amb alguns dels decorats mòbils creats per a aquesta petita bogeria que fou “Cruïlla de Cors”.
Sí, ho reconec, encara no aconsegueix llevar-me l’estigma que suposa haver deixat de rebre trenta cridades telefòniques diàries, més a un lloc com Tayikistán en el que les connexions telefòniques no son el “rien ne va plus” de les comunicacions... Així em va.

Disseny de carrossa per “Cruïlla de Cors” (2007).

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!

Ja que l'obra s'ha estrenat, podries publicar tots els dissenys, no? Seria curiós vore el dibuix comparat amb el que finalment es va vore al carrer.

Jordi Peidro dijo...

Desig concedit!!
Aniràn apareixen alternant amb altres treballs passats i presents - més que res per allò de no aborrir -.
Gracies per la teva visita desconegut (?) anònim.